В 89-ия ден от нахлуването на руската армия в Украйна, следи

...
В 89-ия ден от нахлуването на руската армия в Украйна, следи
Коментари Харесай

ДЕН 88 ОТ ВОЙНАТА: Руските войски започнаха да разчистват мините в Азовстал

В 89-ия ден от нахлуването на съветската войска в Украйна, следи събитията в развиване:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5487
11:06
Руските войски започнаха да разчистват мините в " Азовстал "


Руски бойци започнаха да разчистват мините и руините на територията на металургичния комбинат "Азовстал " в Мариупол, откакто на стотици украински бойци, които седмици наред бяха блокирани вътре, бе подредено да прекратят съпротивата, съобщи Ройтерс.
Копирано
10:33
Жертвите на Русия в Украйна са достигнали броя на руските за 9-те години в Афганистан?


Броят на жертвите, дадени от съветските сили в Украйна от 24 февруари към днешна дата, евентуално се е доближил до този на починалите руски военни по време войната на Москва в Афганистан (24 декември 1979 – 15 февруари 1989 г.), съобщи Би Би Си.
Копирано
09:57
Русия ще вкара на въоръжение към 50 нови междуконтинентални ракети


Русия възнамерява до края на есента да вкара на въоръжение към 50 нови междуконтинентални балистични ракети "Сармат ", способни да носят нуклеарни бойни глави, съобщи генералният шеф на галактическата организация "Роскосмос " Дмитрий Рогозин, представен от ДПА.
Копирано
09:09
Ще приключат ли скоро бойните дейности в Украйна?


Бойните дейности в Украйна няма да приключат скоро, единомислещи бяха пред бТВ някогашните министри на защитата проф. Тодор Тагарев и Ангел Найденов.
Копирано
08:31
Журналист: Не изключвам дворцов прелом в Кремъл


В момента имаме Харковско направление, имаме Херсконско и Луганско направление. Там има позиционна война, тъй като и двете страни започнаха да реализират отбранителни дейности. Руските настъпления биват отблъснати от украинската войска. Нищо съществено не се е случило по тази тази линия. На Западния фронт нещата са успокоени, само че съветските въоръжени сили държат един контингент. Украинската войска чака да пристигна новото въоръжения, с цел да може с високотехнологично оръжие да преодолее настъпленията на съветската войска и да я изтласка от границите. Този разбор направи Илия Налбантов в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР